Generelle informationer om "Roots"

 

Hvem er vi

Ideen til opstart af  "ROOTS"  som MC klub kom i efteråret 2009, og klubben blev endelig stiftet d. 3. november samme år, af en flok mc'ister, der for de flestes vedkommende har kendt hinanden gennem en årrække.

Vores gennemsnitsalder er lige over 50 godt og vel men alle i klubben er "Still going strong".

En større restaurering af vores klubhus, blev sat i værk vinteren 2009. Resultatet af mange timers arbejde, blev  til et hyggeligt klubhus på Rugårdsvej 117C, Odense, det blev endeligt indviet i juni 2010. Klubhuset er fast ramme om vores klubaftner hver tirsdag aften året rundt, det er udgangspunkt for vores "lørdags" og øvrige aftalte fællesture til nær og fjern.

 

 
 

Målsætning

Klubben har til formål at samle mc'ister, på tværs af status og sociale lag. Omdrejningspunktet er vores motorcykler – uanset model og mærke. 

Af klubbens andre formål er, at kunne opfylde vores sammenhold, og dermed klubbens eksistens, ved at samle såvel medlemmer som venner af  "ROOTS " og øvrige gæster til klubaften en gang om ugen, året rundt. Ligesom der i sæsonen, køres ”lørdags” og arrangeres weekendture rundt i landet til bl.a. MC Camp Ringe og MC Touring Camp på Djurs.  

At skabe og udbygge netværket til de øvrige klubber såvel nationalt som på tværs af landegrænser, ved deltagelse i deres arrangementer.

At deltage ved Fyns MC Festival som medarrangørklub.   

 

Fælles ture

I sæsonen bestræber vi os på at køre fælles ture fra klubhuset om lørdagen, hold øje med kalenderen.  Disse ture forsøges afsluttet hos de forskellige endags træf. For yderligere styrkelse af sammenholdet i klubben og sammen med klubbens venner, køres der flere gange i sæsonen til weekend træf og camps. Dette er som regel spontane ture, der går landet over. Turene er dog betinget, af vejrgudernes lune. 

Nyt nyt nyt. Hold øje med kalenderen, omkring fælles ture om lørdagen.

 
 

Klubaftner

Vi holder klubaften hver tirsdag aften fra kl. 19:00 på adressen 

Rugårdsvej 117 C

5000 Odense C

TLF. 66 13 12 96 (træffes kun tirsdag fra kl. 19:00 til ??

 

 

 og og lørdag kl.

Vores hyggelige klubhus finder du HER

Til toppen af siden

ww